Μουσικός Πανδέκτης ΖΩΗΣ - Αθήνα 1938

    Rating

    Η σειρά των οκτώ τόμων της αδελφότητας ΖΩΗΣ, σε ένα αρχείο .pdf, σε ψηφιακή μορφή και με σελιδοδείκτες για χρήση εντός του ναού κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών.
    Για πολλά χρόνια, ήταν η πιο διαδεδομένη σειρά και βρισκόταν στην πλειοψηφία των αναλογίων των ενοριακών κυρίως ναών. Πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλο ψηφιακό βιβλίο με 2273 σελίδες, περιέχει και τους οκτώ τόμους, εσπερινός, όρθρος, ειρμολόγιον, θ. λειτουργία, μηνολόγιον, τριώδιον και πεντηκοστάριον. Κάποια μέλη είναι ελαφρώς απλοποιημένα σε σχέση με τα κλασσικά ή έχουν αφαιρεθεί ορισμένα τμήματα όπως τα κρατήματα, ή άλλες φορές βρίσκονται μέσα σε αγκύλη.
    Η διεύθυνση για αποθήκευση είναι αυτή: http://www.mediafire.com/download/9o35e5lxogrxmo5/Moysikos_Pandektis_ZOHS_Complete_Set_with_all_8_Volumes.pdf
    Ακολουθούν τρεις φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν ένα δείγμα με τους σελιδοδείκτες (bookmarks) και με τη χρήση της εφαρμογής ebookdroid* για φορητές συσκευές (κινητά και ταμπλέτες) με λειτουργικό Android.



    *ebookdroid: Η προηγούμενη έκδοση, αυτή δηλαδή που υπάρχει εδώ, δείχνει τους σελιδοδείκτες σε ολόκληρη την οθόνη, κανονικά χωρίς να κόβεται τίποτα. Αντιθέτως η νεώτερη, εμφανίζει τους σελιδοδείκτες μόνο στην άκρη της οθόνης με αποτέλεσμα, όταν υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες να υπάρχει πρόβλημα και να μην δείχνουν σωστά. Η νεώτερη έκδοση βρίσκεται εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ebookdroid

    Leave a Reply