Τυπικόν της Μ.τ.Χ.Ε. - Κωνσταντινούπουλη 1888

  Rating

  Το Τυπικό της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, (Γεωργίου Βιολάκη) σε ψηφιακή μορφή και με σελιδοδείκτες για χρήση κυρίως εκτός του ναού και όχι κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών.
  Το βιβλίο αυτό μέσα στις 505 σελίδες του περιέχει ολόκληρη την τυπική διάταξη όλης της χρονιάς, όλων των ακολουθιών. Συνολικό μέγεθος 18ΜΒ. To συγκεκριμένο ψηφιακό βιβλίο σε μορφή pdf, όπως και όλα τα υπόλοιπα αυτής της σελίδας που προορίζεται κυρίως για χρήση σε φορητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα (smartphones) και ταμπλέτες (tablets), δεν έχει τόσο αναλυτικά περιεχόμενα όπως όλα τα υπόλοιπα βιβλία. Αυτό συμβαίνει διότι δεν προορίζεται για χρήση κατά τη διάρκεια των ακολουθιών αλλά ως προετοιμασία πριν την έναρξη. Έτσι οι γενικοί σελιδοδείκτες είναι υπέρ αρκετοί.
  Η διεύθυνση για αποθήκευση είναι αυτή: http://www.mediafire.com/download/8dc5ea6dp8awphe/TYPIKON.pdf
  Ακολουθούν τρεις φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν ένα δείγμα με τους σελιδοδείκτες (bookmarks) και με τη χρήση της εφαρμογής ebookdroid* για φορητές συσκευές (κινητά και ταμπλέτες) με λειτουργικό Android.  *ebookdroid: Η προηγούμενη έκδοση, αυτή δηλαδή που υπάρχει εδώ, δείχνει τους σελιδοδείκτες σε ολόκληρη την οθόνη, κανονικά χωρίς να κόβεται τίποτα. Αντιθέτως η νεώτερη, εμφανίζει τους σελιδοδείκτες μόνο στην άκρη της οθόνης με αποτέλεσμα, όταν υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες να υπάρχει πρόβλημα και να μην δείχνουν σωστά. Η νεώτερη έκδοση βρίσκεται εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ebookdroid

  Leave a Reply