Τριώδιον της μεγάλης Τεσσαρακοστής - Βενετία 1876

  Rating

  Το Τριώδιον της αγίας και μεγάλης Τεσσαρακοστής σε ψηφιακή μορφή και με σελιδοδείκτες για χρήση εντός του ναού κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών.
  Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδας. Το συγκεκριμένο αρχείο, χωρίς τους σελιδοδείκτες οι οποίοι προστέθηκαν ύστερα, διαμοιράζεται διαδικτυακά από την εταιρεία Google. Σε σχέση με τα υπόλοιπα βιβλία που παρουσιάζονται εδώ, έχει κάποια ελάχιστα σημεία όπου μερικά γράμματα δεν είναι τόσο ευδιάκριτα. Συμβαίνει σπάνια όμως και γι αυτό είναι δυνατή η χρήση του ακόμα και σε μικρή οθόνη κινητού (3'και 4'ιντσών)
  Απαρτίζεται συνολικά από 460 σελίδες και το μέγεθός του είναι 48ΜΒ.
  Η διεύθυνση για αποθήκευση είναι αυτή: http://www.mediafire.com/download/thbp93fu9r6bel3/Triodion.pdf
  Ακολουθούν τρεις φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν ένα δείγμα με τους σελιδοδείκτες (bookmarks) και με τη χρήση της εφαρμογής ebookdroid* για φορητές συσκευές (κινητά και ταμπλέτες) με λειτουργικό Android.  *ebookdroid: Η προηγούμενη έκδοση, αυτή δηλαδή που υπάρχει εδώ, δείχνει τους σελιδοδείκτες σε ολόκληρη την οθόνη, κανονικά χωρίς να κόβεται τίποτα. Αντιθέτως η νεώτερη, εμφανίζει τους σελιδοδείκτες μόνο στην άκρη της οθόνης με αποτέλεσμα, όταν υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες να υπάρχει πρόβλημα και να μην δείχνουν σωστά. Η νεώτερη έκδοση βρίσκεται εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ebookdroid

  Leave a Reply