Ευχολόγιον Το Μέγα - Βενετία 1869

  Rating

  Το βιβλίο Ευχολόγιον το Μέγα σε ψηφιακή μορφή και με σελιδοδείκτες για χρήση εντός του ναού κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών.
  Πρόκειται περί βιβλίου που απευθύνεται κυρίως προς τους ιερείς καθώς περιέχει ευχές για κάθε περίσταση. Ωστόσο μέσα σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν και όλες οι υπόλοιπες ακολουθίες που δεν υπάρχουν στα άλλα βιβλία, στις οποίες συμμετέχει και ο ψάλτης, όπως της βάπτισης, γάμου, κηδείας, ευχέλαιου, αγιασμού κ.α.
  Το βιβλίο αυτό έχει 700 σελίδες και μέγεθος 35ΜΒ
  Η διεύθυνση για αποθήκευση είναι αυτή: http://www.mediafire.com/download/292chk7a521ak33/EyxologiontoMega.pdf
  Ακολουθούν τρεις φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν ένα δείγμα με τους σελιδοδείκτες (bookmarks) και με τη χρήση της εφαρμογής ebookdroid* για φορητές συσκευές (κινητά και ταμπλέτες) με λειτουργικό Android.  *ebookdroid: Η προηγούμενη έκδοση, αυτή δηλαδή που υπάρχει εδώ, δείχνει τους σελιδοδείκτες σε ολόκληρη την οθόνη, κανονικά χωρίς να κόβεται τίποτα. Αντιθέτως η νεώτερη, εμφανίζει τους σελιδοδείκτες μόνο στην άκρη της οθόνης με αποτέλεσμα, όταν υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες να υπάρχει πρόβλημα και να μην δείχνουν σωστά. Η νεώτερη έκδοση βρίσκεται εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ebookdroid

  Leave a Reply