Λειτουργικά - Μεγάλη Συλλογή Ι.Μ.Γρηγορίου και δεύτερη συλλογή με λειτουργικά του κ. Ι. Αρβανίτη

    Rating

    Μεγάλη συλλογή από λειτουργικά σε ψηφιακή μορφή και με σελιδοδείκτες για χρήση εντός του ναού κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών.
    Πρόκειται για αρχεία που όπως και όλα τα υπόλοιπα εδώ, βρέθηκαν σε άλλες σελίδες. Τα συγκεκριμένα έχουν αναρτηθεί στην κοινότητα του Ψαλτολογίου. Αυτό το ψηφιακό βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη, το πρώτο της συλλογής λειτουργικών της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου, Αγίου Όρους και το δεύτερο διάφορα λειτουργικά του πανεπιστημιακού καθηγητή και μελοποιού κυρίου Ιωάννου Αρβανίτη.
    Σελίδες 250 και μέγεθος 28ΜΒ
    Η διεύθυνση για αποθήκευση είναι αυτή: http://www.mediafire.com/download/0mhth2y1j58ty40/Leitourgika.pdf
    Ακολουθούν τρεις φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν ένα δείγμα με τους σελιδοδείκτες (bookmarks) και με τη χρήση της εφαρμογής ebookdroid* για φορητές συσκευές (κινητά και ταμπλέτες) με λειτουργικό Android.



    *ebookdroid: Η προηγούμενη έκδοση, αυτή δηλαδή που υπάρχει εδώ, δείχνει τους σελιδοδείκτες σε ολόκληρη την οθόνη, κανονικά χωρίς να κόβεται τίποτα. Αντιθέτως η νεώτερη, εμφανίζει τους σελιδοδείκτες μόνο στην άκρη της οθόνης με αποτέλεσμα, όταν υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες να υπάρχει πρόβλημα και να μην δείχνουν σωστά. Η νεώτερη έκδοση βρίσκεται εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ebookdroid

    One Response so far.

    1. Unknown says:

      Να είσαι καλά ανθρωπέ μου, για αυτά που μας ανέβασες!

    Leave a Reply